Nyhed

Søndags Frækkerten fra franske Ligue 1…

Så er vi nået til dagens “Frækkert” og vi indrømmer gerne, at den nok ikke stemmer helt overens med mange andre vil spille på. Men vi ser også på tendenser og her peger pilen til gæsternes fordel.

St. Etienne – Monaco = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får kr. 1.000,- i Startbonus at lege med…

St. Etienne er så ustabile, at havde det været en bil, så var den blevet skrottet. Der er jo ikke noget ved at have en bil, der skal trækkes med med vejhjælp efter de fleste køreture.

St. Etienne er ikke et dårligt hold, men de kan bare ikke få sat sig igennem i kampene og smider alt for mange point væk – i sær i 2. halvleg. De har også deres udfordringer med hold der presser meget og sådan et kommer på besøg i dag. Vi har faktisk ikke så meget tillid til St. Etienne i denne periode.

*

Monaco ligner et hold der er ved at vågne efter en alt for lang skønhedssøvn. Men formen virker helt i top og også stabil – hvilket har været savnet i lilleputstaten. Starten var lidt skidt, en de har fået skruet et godt efterår sammen.

Formen er Ligue 1 næstbedste og helt på niveau med PSG. PSG har bare en lidt bedre score. Monaco har ikke haft for vane at vinde ude, men i sidste runde slog de hjemmestærke Nantes. Vi tro de ridder på en bølge og den ridder vi med på.

St. Etienne – Monaco = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får kr. 1.000,- i Startbonus at lege med…

To Top