Frække

Søndag’s Frækkert’en fra franske Ligue 1…

Vi slutter af i Frankrig hvor vi har fundet et opgør mellem 2 mandskaber hvis form er helt forskellig. Ingen havde troet at dagens hjemmehold ville ligge nr. 2 efter de første 5 runder – nok mere at de ville være et hold der l midt i rækken. Ellers er der ikke de store overraskelser i den franske Ligue 1.

Angers – Nantes = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Angers har stadig ikke tabt en kamp efter de første 5 runder og må siges at være denne sæsons overraskelse indtil videre. 3 sejre og 2 gange remis er godkendt og det er scoreren også på 9-2. Angers plejer ellers at have lidt problemer på udebane og får det normalt kun mod bundholdene. Men indtil videre er det blevet til 1 sejr og 2 gange remis. Bl. a Bordeaux spillede de remis imod ude og Strasbourg slog de.

Hjemme på Stade Raymond-Kopa har de vundet begge deres kampe og Rennes, som er et rimeligt godt hold, slog de med 2-0. Så det ser ud til at Angers skal lege med i toppen indtil videre og så længe mandskabet er skadesfrit, tror vi på det samme på redaktionen. Det bliver ikke i dag de sætter point til hjemme på Stade Raymond-Kopa, især med tanke på gæsternes formkurve.

*

Nantes startede ellers fint  i de 2 første runder, hvor de hentede en sejr og en remis. Men de sidste 3 runder har alle givet nederlag og ingen point, selv om det kun har været nederlag med 1 til 2 mål. Allerede nu ligner det en gentagelse af sidste sæson, som de kun med nød og næppe overlevede. Her sluttede de på den første plads under stregen, som sendte dem ud i et nedrykningsspil. Her endte de som vindere og kom tilbage i det gode selskab.

Men Nantes har ikke være ude og investere, men faktisk mistet og dermed mener vi på redaktionen, at truppen ikke har det niveau der skal til. Nantes har ondt i økonomien og det smitter af på truppen. Så vi ser endnu et nederlag forude og en mandskab hvis selvtillid der stille og roligt svinder som sæsonen kører. Vi bliver overrasket hvis Nantes overlever.

Angers – Nantes = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top