Frække

Søndags Frækkerten fra franske Ligue 1…

Vi slutter med et frækt spil fra den bedste franske række Ligue 1. Et opgør hvor begge mandsaber helt klart er bedst hjemme på eget græstæppe og har svært ved at hente point på udebane. Det samme er tilfældet i dag.

Metz – Brest = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Metz har haft en længere periode med gode resultater. De 3 første kampe blev alle tabt, men det var også mod hold som Monaco, Lille og PSG. Men siden har de ikke tabt hverken ude eller hjemme. Det er blevet til point i de seneste 8 kampe, hvilket har skubbet dem op på en 10. plads.

Ligesom gæsterne er Metz klart bedst hjemme, hvor 10 af de 16 point er blevet hentet i denne sæson. Metz hr også scoret dobbelt så mange mål hjemme i forhold til ude, så det er helt klart her de skal sikre deres eksistens i den bedste. Vi er fortrøstningsfulde i forhold til en hjemmesejr i dag. Gæsterne har aldrig vundet på Saint-Symphorien i Metz.

*

Brest er måske ikke i lige frem dårlig form, men det skyldes deres hjemmekampe. De er blandt rækkens bedste hjemmehold og har slået hold som Lille og Monaco på eget græstæppe. Men lige så snart det er på fremmed græs – så har de ikke særligt meget at byde ind med.

5 udekampe har givet en sejr og 4 nederlag. Sejren var over det suveræne bundhold Gijon og havde de tabt den, så ville det virkeligt være skidt. Men dagens hjemmehold er langt stærkere hjemme end Gijon og det betyder at Brest rammer sæsonens 5 udebane nederlag efter 6 kampe på fremmed græs.

dMetz – Brest = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top