Frække

Søndag’s Frækkerten fra Frankrigs landshold…

Tilbage på niveau A i UEFA Nations League, hvor det er de 2 bedste landshold i gruppen, der tørner sammen om at ende i Play Offs i denne turnering. Vi er helt klart af den forventning at hjemmeholdet vinder en komfortabel sejr. Men det er en kamp vi skal se.

Frankrig – Portugal = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Frankrig har som dagens gæster, vundet begge deres 2 første opgør hhv. 4-2 hjemme mod Kroatien og 1-0 på udebane i Sverige. I Sverige virkede franskmændende dog en smule tunge i benene og var ikke så dominerende før pausen. Det afgørende mål, blev dog scoret lige før pausen.

Så kunne man tro at franskmændende ville forsvare føringen, men det var et helt andet og mere offensivt og iderigt mandskab der kom på banen her. Sejren kunne sagtens have været større, men det svenske landshold stod lavt og nærmest destruerede kampen. Men sejren kom i hus.

I den 2. kamp hjemme mod Kroatien havde franskmændende fundet formen og de blev nærmest kørt over med 4-2. Men igen tog det et stykke tid. Kroatien var foran med 1-0 og kom også på 2-2, inden franskmændende skruede op for gassen og derefter nærmest kørte kroaterne over. I dag vil de være klar fra starten af kampen.

*

Portugal vandt næsten identisk med Frankrig, men scorede 1 mål mere i Sverige og lukkede et mål mindre ind i hjemmekampen mod kraterne. Derfor topper de nu gruppen med en bedre score og også 6 point.

Ingen tvivl om, at Portugal næsten kan matche Frankrig og har et godt landshold. Men portugiserne har altid haft det svært med Le Bleau og har faktisk aldrig vundet over Frankrig. Så der er masser på spil.

Det vil helt sikkert blive en seværdig kamp, med 2 landshold der gerne vil spille fodbold og ikke fedtspiller. Men vi tror at når kampen spilles i Frankrig, så er hjemmeholdet lige en tand skarpere – og det tror vi vil give en hjemmesejr. Men det skal nok blive tæt og underholdende.

Frankrig – Portugal = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top