Frække

Søndags Frækkerten fra Frankrig…

Også i dag slutter vi af i den franske Ligue 1, hvor det er gæsterne vi tror allermest på. Vi vil endda vove den påstand at odds’et for højt og ikke burde være over 2,0. Men det skal vi bestemt ikke klage over og har den derfor med som dagens “frækkert”.

Strasbourg – Lille = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du altid får Dagens Højeste Odds…

Strasbourg er faldet ind i sæsonen på den mest klodsede måde og har kun opnået en sejr efter de første 5 runder. Det var hjemme mod bundholdet Dijon, hvor de vandt 1-0. Men de 4 øvrige kampe er alle tabt, hvor de har lukket 10 mål ind.

Så formen er helt klart ad H…. til og det er ikke lige noget man kan rette op på en uge, da det ikke kun er løbetræning der skal til, men også indbyrdes forståelse og balance. Strasbourg er i forvejen ikke et specielt stærkt hjemmehold og det vil også kunne ses i dag. Vi tro let ikke på hjemmeholdet.

*

Lille har givet anledning til at tror, at de måske skal lege med i toppen af fransk fodbold. Dels har de oprustet og fundet nogle gode takter frem til sæsonstarten. De 5 første kampe har givet 3 sejre og 2 gange remis. Så Lille er stadig blandt de mandskaber der kan kaldes sig for ubesejrede.

De slog Reims på udebane som det ene hold. Et mandskab der har samme niveau som dagens hjemmehold. Her vandt de 1-0. Ude mod Marseille blev det kun til 1-1, men det er de sikkert nok ganske godt tilfredse med, selv om Marseille scorede få minutter før slutfløjtet.

Vi tror på en smal sejr og 1-0 er ikke unormalt for Lille at vinde med på udebane. Lille er ikke kendt for at kaste sig rundt med målorgier og det vil heller ikke ske i dag. Odds’et på 2,20 er for højt efter vores vurdering, hvor vi mener at den burde ligge på ca. 1,85..

Strasbourg – Lille = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du altid får Dagens Højeste Odds…

To Top