Nyhed

Søndags Frækkerten fra Espania’s La Liga 2…

Vi slutter af i den spanske varme, den varme vi selv går og sukker efter og som vi kun lige fik en forsmag på i starten af måneden. I dette opgør er det ikke oprykning vi taler om, men mere et hjemmehold der nok ikke skal falde meget mere i søvn før det går galt.

Zaragoza – Alcorcon = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Zaragoza skal til at stramme balderne, hvis det ikke skal ende galt. Med kun 5 point ned til holdet under stregen og hele 9 runer tilbage, så er det på tide at vågne lidt op for Zaragoza.

Formen er da også blevet en smule bedre, nu hvor det er gået op for dem hvor kritisk situationen er. Der er heller ingen skader af betydning tilbage, så Zaragoza kan stort setstille i stærkeste opstilling.

Hjemme plejer de at have rimelig styr på gæsterne og med tanke på gæsternes udebane evner og formåen, så kommer der 3 gode point på tavlen her.

*

Alcorcon’s ynglings stadion er helt klart ikke det der hedder “Udebane”. Kun 3 sejre og 10 nederlag fortæller sit tydelig sprog, om de udfordringer Alcorcon har væk fra egne fans.

Scoreren på 13-24 indikerer nederlag på ca. 1-2 i snit og det kunne også være et godt spil til dette opgør. Vi holder os dog bare til det sikre nederlag til gæsterne fra Alcorcon.

Zaragoza – Alcorcon = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top