Frække

Søndags Frækkert’en fra Espania…

Hjemmeholdet er som de fleste Ø-hold, rigtig gode hjemme og så halter det normalt noget mere på udebane. Men dagens hjemmehold der kommer fra ferieøen Mallorca, har villet det anderledes i denne sæson.

Mallorca – Gijon = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som NY bruger…

Mallorca har placeret sig som nr. 2 i tabellen inden denne runde, kun 2 point efter nr. 1 Espanyol. Til trods for, at Mallorca jo er et ø-hold, har de kun tabt 1 opgør efter de første 12 runder. Så det tegner foreløbigt godt for ferieøen. Det plejer at være ude at ø-hold har det stramt, men Mallorca har faktisk ikke tabt på udebane endnu, men vundet 3 og spillet 3 gange remis.

Hjemme ved vi at de er langt bedre end ude, men de tabte i første runde hjemme til Vallecano. Siden har de da heller ikke tabt hjemme eller i turneringen. Vi er slet ikke i tvivl om hvilken vej kampen går, men kun om hvor stor Mallorca’s sejr vil ende med at blive.

*

Gijon ligger placeret på 3. pladsen med 3 point mindre end Mallorca. Men Gijon har også spillet en kamp mindre, så de ligger i princippet lige godt. Men selv om Gijon ikke er et ø-hold, har de nærmest spillet lidt i den retning. Hjemme har de vundet 4 og spillet en enkelt remis.

På deubane har det været lidt mere udfordrende. Her er det blevet til 3 nederlag og 3 sejre. Sejrene har været mod hold der ikke har samme styre i denne sæson, som hjemmeholdet. Det skal nok blive en god kamp, men Mallorca vinder hjemme på øen – det er vi ret sikre på.

Mallorca – Gijon = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som NY bruger…

To Top