Nyhed

Søndags Frækkerten fra Englands Premier League…

Vi slutter af med 2 hold der har overrasket på hver sin måde i denne sæson. Et hjemmehold man ikke havde spået så mange chancer og et gæstende mandskab der slet ikke har kunnet leve op til sine egne og deres fans forventninger.

Sheffield Utd. – Manchester Utd. = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får kr. 1.000,- i Bonus plus det løse…

Sheffield Utd. er et af de mandskaber der har overrasket positivt og de ligger faktisk 2 placeringer bedre i tabellen end dagens gæster. Sheffield Utd. har et af de bedste forsvar i Premier League og har kun lukket 9 mål ind. Kun Leicester har formået at lukke et mindre ind, nemlig 8.

Det er en af årsagerne til, at Sheffield Utd. har hentet 17 point efter 12 kampe, hvilket er et mere end gæsterne. Men det er på udebane at de er skide irriterende at have på besøg. Her er de stadig ubesejrede og det er kun Liverpool der kan matche dette.

Hjemme har de faktisk kun fået point i halvdelen af deres kampe, nemlig – men har også tabt 3 kampe. Så styrken foran egne fans er ikke helt på samme niveau som ude. Men det betyder ikke at de er lette foran egne fans. Vi tror dog, at de får det rigtigt svært i dag.

*

Manchester Utd. flytter sig lidt hele tiden, men er det hurtigt nok for ledelsen og klubbens fans. Men så længe det går fremad, så går det nok. Manchester Utd. er kendt for, at have en hvis tålmodighed med deres trænere.

Hjemme er de stadig gode og har da også kun tabt en enkelt kamp op Old Trafford i denne sæson. Det er på udebane det har haltet, men her er de ved at få vendt en dårlig udvikling til det bedre. Men er det godt nok til at slå Sheffield Utd.

Mange vil nok tvivle, men vi vurderer den lidt “tunge” fremgang være permanent og med tanke på, at Sheffield ikke har fået bygget et fort hjemme foran egne fans – mener vi at Manchester Utd. har en reel chance for at få en sejr. Landskamps pausen har i vores optik gavnet gæsterne, hvor flere af spillerne har haft personlig succes..

Sheffield Utd. – Manchester Utd. = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får kr. 1.000,- i Bonus plus det løse…

To Top