Nyhed

Søndags Frækkerten fra EM kvalen på BN…

Vi slutter søndagen af med en enlig kamp fra den igangværende EM kval, hvor udbuddet i dag er temmelig ringe og hvor der ikke er særlige gode odds at hente. Men det valgte opgør synes vi har en oplagt mulighed for at hente gode penge med en stor sandsynlighed.

Serbien – Ukraine = 2 = Odds 3,70
Spillet hvor du får kr. 1.000,- i EM Bonus som NY bruger…

Serbien er kommer ikke med i denne omgang hvilket skyldes, at der defensiv bare ikke fungerer. De er slet ikke så ringe fremad banen og de har da også scoret stort set lige så mange mål, som de 2 hold der ligger øverst i gruppen.

Men hvad hjælper det, når der ikke lukkes af bagude. Da de mødte Ukraine senest i det krigshærgede land, blev de sendt hjem med en sæk på 0-5. De blev faktisk i den grad udstillet. Det er dog blevet bedre, men ikke så meget at de kan måle sig med Ukraine endnu.

Rent historisk har Serbien faktisk aldrig fået point i deres kampe mod Ukraine, men tabt alle 5 gange de har stødt på hinanden. Vi tror, at det 6. nederlag indfinder sig i dag, da serberne nu ikke kan nå noget som helst.

*

Ukraine har virkelig fået sat et godt mandskab sammen. De topper da også gruppen, foran hold som Portugal. Allerede før denne runde af kampe i kvalen, havde Ukraine sikret sig deltagelse, da de havde 8 point ned til Portugal.

Men Ukraine stopper ikke op her, for når noget kører på skinner sætter man jo ikke farten ned, fordi man har nået et af del målene. Konkurrencen er stor på holdet og alle vil kæmpe røven ud af en hvis legemsdel for, at blive en del af holdet i sommeren 2020. Vi tror på en frisk sejr til gæsterne.

Serbien – Ukraine = 2 = Odds 3,70
Spillet hvor du får kr. 1.000,- i EM Bonus som NY bruger…

To Top