Nyhed

Søndags Frækkerten fra det sneklædte alpeland…

Vi slutter søndagens af med et ægte topbrag fra den bedste schweiziske liga Super League. Det er hhv. nr. 1 og 2 der her tørner sammen og kun få point adskiller dem i tabellen. Desværre har vi ikke adgang det denne kamp på et rigtigt TV – det kunne ellers have været fedt.

Basel – Young Boys = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Basel ligger pt. nr. 2 med 4 point op til dagens gæster fra Young Boys. Så en sejr vil gøre meget for Basel’s tro på endnu et mesterskab. Nu kan tro ikke gøre det alene, men Basel har en rigtig god form i denne periode, hvor de kan have deres tro i.

Det er på udebane der er problemer og det skyldes nok, at de også deltager i Europa League og det har kostet på i hjemlige turnering. Men hjemme er de stadig et utroligt dygtigt mandskab der ikke giver meget væk, når det kommer til de nationale kampe.

1 nederlag til St. Gallen i første runde, men siden har Basel ikke sat point til i den hjemlige turnering. Det bliver en meget tæt og lige kamp, men vi har en tro på hjemmeholdet, der forlængst var videre i EL gruppespillet som puljevinder og kunne prioritere efter dette opgør.

*

Young Boys spiller også med i EL og det har ikke kostet helt det samme i den hjemlige liga. De har dog tabt 1 opgør på udebane, så de er til at tale med. Både på hjemme- og udebane er Young Boys stærke, men vi fornemmer en smule slidtage når man ser på resultaterne.

Det er vel også fair nok, da deres trup ikke er lige så stor som i de store turneringer, hvor der er flere kampe. Vi er ikke i tvivl om, at Young Boys vil byde Basel op til dans, men vi tro at det i dag vil blive uden succes og point.

Basel – Young Boys = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top