Frække

Søndags Frækkerten fra den franske Ligue 1…

Den bedste franske række Ligue 1 startede op i sidste weekend og der er ikke rigtigt kommet et mønster man kan bruge som udgangspunkt. I dette opgør er de tale om 2 oprykkere til denne sæson, så begge mandskaber har meget på spil i forhold til hinanden. Dagens gæster vandt Ligue 2 i sidste sæson og hjemmeholdet blev nr. 2 lige efter.

Clermont – Troyes = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus…

Clermont sluttede som skrevet herover som nr. 2 og havde en rigtig god slutspurt der sendte dem direkte op i den bedste franske række Ligue 1. Det har givet selvtillid og med nogle ganske fornuftige indkøb ser det ud tl, at de har fået sammentømret et godt og kvalitativt mandskab. Trænings sæsonen har da også vist bedre resultater end klubben selv turde håbe og det er blevet til fine sejre. Det er blevet til 7 kampe, hvor ingen af dem er tabt. 2 gange remis og 5 sejre er godkendt.

3 af kampene har endda været mod etablerede Ligue 1 mandskaber og de blev alle vundet. Kun i 2 f de 7 kampe scorede Clermont ikke 2 mål eller mere, så den offensive fase ser spændende ud. De 2 sidste kampe blev spillet på udebane og her scorede Clermont hhv. 2 og 3 mål mod hhv. Nantes og St. Etienne. Den gode stime fortsatte i den første runde, hvor Clermont mødte Bordeaux på udebane. Her blev det til en flot sejr på 2-0. Vi er ikke i tvivl om, at Clermont fortsætter festen og den igangværende optur – i hvert fald i dette opgør på hjemmebane.

*

Troyes har kun vundet en af deres træningskampe og næsten tabt alle de andre. Som mandskabet ser ud lige nu, er det slet ikke stærkt nok til at klare sig i Ligue 1. Det vil blive en kamp om overlevelse og i et meget defensivt format. De vil dog gerne spille fremad, men de har ikke balancen og hurtigheden som mandskab, til at det vil lykkedes. Så der skal købes mindst 2-3 spillere, hvis de bare skål håbe på overlevelse. I det første opgør spillede de 1-2 hjemme mod PSG.

Det er faktisk godkendt, men de blev straffet for deres manglende og langsomme omstillinger ret hurtigt. PSG virkede ikke særligt opsatte i det opgør og det var nærmest bare en pligtsejr de spillede efter. Troyes var heldige at komme foran allerede efter 9 minutter og så kunne de håbe på, at det kunne holde opgøret ud. Men da PSG skruede op for dampen, blev Troyes udstillet og 12 minutter senere var PSG foran 2-1, som også kampen sluttede. De vil selvfølgelig ikke få helt den samme modstand i dag, men hjemmeholdet er både i bedre form, har bedre spil på banen og har mere selvtillid.

Clermont – Troyes = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus…

To Top