Nyhed

Søndags Frækkerten fra Championship på BN…

Vi slutter denne råkolde forårdag søndag af med et opgør fra det næstbedste niveau i England, hvor det er 2 opryknings kandidater der her, tørner sammen om vigtige point.

Aston Villa – Norwich = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny spiller…

Aston Villa er måske det hold der har mest brug for point for, at slutte så højt i feltet af Play Offs deltagere. Her møder den bedst placerede, den dårligt placerede osv.

Men Aston Ville kan ikke ændre sin placering, med kun denne ene runde tilbage, så det gælder om at holde formen på plads og spillet i gang. Og det er noget de kan hjemme foran egne fans. Vi tror på en sejr.

*

Norwich behøver ikke at bekymre sig om oprykning. Den er sikret forlængst. Selv et nederlag kan ikke sende dem væk fra førstepladsen i Championship, så de har hænderne over hovedet.

De vandt ganske vist over Blackburn i sidste runde hjemme, men det er også den første sejr i en længere periode. Så formen har faktisk været aftagende, for så lige at sige ordentligt farvel hjemme foran egne fans og blive fejret og hyldet.

De vil selvfølgelig gøre modstand, men mon ikke smilet, badetøflerne og tankerne på den endelige oprykningsfest, ligger i baghovedet på spillerne. Vi tror ikke de vil ramme det niveau der er nødvendigt – og hvorfor skulle de også det…!

Aston Villa – Norwich = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny spiller…

To Top