Frække

Søndag’s “Frækkerten” fra BNs panel..

Søndagens sidste anbefaling er hentet i den engelske Premier League, hvor der et opgør som mange nok har set frem til, da det er de store der mødes i dag – i en garanteret spændende og seværdig kamp.

Tottenham – Liverpool = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får DKs bedste Live Stream til at se kampen…

Tottenham vil gerne gøre det lidt bedre end i sidste sæson og så er det jo ensbetydende med mesterskabet i Premier League. Det er svært at vurdere om det vil ske, men de er fortsat i samme spor som i fjor – og det er fremad.

“Hjemme” på Wembley har de gjort det godt, men der foregår en ombygning af White Hart Lane. Men det ser ikke ud til, at hverken holdet eller klubbens fans, har lidt under denne midlertidige udflytning.

1 nederlag i de 12 kampe de har spillet indtil nu i alle turneringer. Det var i 2. runde hjemme mod Chelsea, siden har man ikke tabt en eneste gang, hverken i PL eller CL. Vi tror på endnu en sejr i dag.

*

Liverpool fik godt nok en succesoplevelse i Slovenien i Champions League, med en kæmpesejr på 7-0. Men der er bare langt mellem snapsene og Maribor kan slet ikke matches mod Tottenham.

Så ser man bort fra den udesejr i CL, har det godt nok set skidt ud mod hold fra deres eget niveau. Kun 3 sejre i 8 kampe og de 2 af dem var hjemme på Anfield Road.

Ude har de opnået 5 point i 4 kampe, men værre synes at være den negative score på 7-11, hvor man i nederlaget til Manchester City hentede de 5 af målene.

Liverpool er ikke noget ringe hold, men sat op imod et velspillende og sprudlende Tottenham mandskab, giver vi ikke Liverpool megen tiltro til point og slet ikke til en sejr. Eriksen & Co. sætter Liverpool på plads.

Tottenham – Liverpool = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får DKs bedste Live Stream til at se kampen…

 

To Top