Frække

Søndags “Frækkerten” fra BNs panel…

Vi er taget et smut op i den bedste norske liga Eliteserien for at finde dagens Frækkert”, hvor man skal afvikle den sidste spillerunde i denne sæson – hvor man kører fra vinter til vinter og ikke som i Danmark, fra sommer til sommer.

Aalesund – Strömgodset = 2 = Odds 2,05
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede StartBonus…

Aalesund er for længst dømt til at kæmpe om nedrykning, spørgsmålet er bare om det skal være over 1 eller 2 kampe. Taber de i dag og Sogndal vinder, så ryger de Aalesund direkte ned i Obos-ligaen.

Vinder de i dag, skal de ud i en kvalkamp mod nr. 3 fra netop denne liga – så de har virkeligt kniven for struben. Men formen er rigtig skidt og selv om man for nyligt har vundet over Rosenborg hjemme, så har man også tabt de øvrige kampe mod væsentligt ringere hold.

Hvis det havde været næsten alle andre hold i ligaen, havde vi tiltroet Aalesund det ene point, men ikke når vi ved at det er rækkens mest formstærke hold, der også er utroligt motiveret.

*

Strömgodset har nemlig noget at være motiveret over. For en sejr i dag kan give dem en plads i næste sæsons Europa League kval – og da de har vundet de seneste 8 kampe i streg – kan man vist roligt sige at de er flyvende.

De 8 kampe har givet en score på 15-4 og med take på hjemmeholdets evne til at score – eller mangel på samme – og den motivation og form som Strömgodset er i – så vurderer vi, at Aalesund er et niveau under gæsterne i dagens opgør.

Aalesund – Strömgodset = 2 = Odds 2,05
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede StartBonus…

To Top