Nyhed

Søndags Frækkert’en fra belgiske Jupiler League…

Søndagens sidste anbefaling fra redaktionen på BettingNews er hentet i den bedste belgiske række Jupiler League, hvo vi har hentet en hel del guld. I dag er det to af de bedre mandskaber der kæmper om gode placeringer til slutspillet.

Charleroi – St. Liege = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som NY bruger…

Charleroi ligger nr. 4 med 48 point, som er det sammen antal som dagens gæster fra St. Liege. De 2 hold ligner faktisk hinanden rigtigt meget på de fleste parametre, bortset fra på banen.

Her spiller de forskelligt, hvor Charleroi gerne vil have bolde og hvor dagens gæster spiller mere på omstillinger. Især hjemme har Charleroi det godt med at have bolden og har kun misset 2 opgør hjemme i denne sæson. Det vil blive tæt opgør, men vi vurderer at hjemmeholdet trækker det længste strå.

*

St. Liege er som dagens hjemme i rigtig god form og gør det også godt både hjemme og ude. St. Liege er en smule bedre foran modstandernes mål end Charleroi, men de lukker så så en del flere mål ind – og det er især ude de har det svært med at holde modstanderne fra at score.

Hjemme har ST. Liege kun lukket 9 mål ind – som dagens hjemmehold – men ude har de lukket hele 21 mål ind i 13 kampe. Så det er helt klart på udebane, at det volder problemer i defensiven. Derfor har vi den overbevisning, at Charleroi vil få scoret det enlige eller 2 mål der giver sejren, efter 90 minutter.

Charleroi – St. Liege = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som NY bruger…

To Top