Nyhed

Søndags Frækkerten fra Allsvenskan på BN…

Så er vi tilbage i den svenske turnering, med dagens sidste anbefaling – det “Frække”. Vi er godt klar over at ikke alle vil have samme opfattelse af udfaldet, men vi føler vi er på rette spor – og med en fair chance for en god gevinst.

AIK Stockholm – Malmö FF = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning ved brug af PayPal…

AIK Stockholm har haft en god sæson indtil nu, men synes at tabe pusten en smule i denne periode – uden det dog er alarmerende. Men det er alligevel et tegn i den forkerte retning.

Hjemme har de gjort det fornuftigt, med 5 sejre, 1 remis og 1 nederlag. Nederlaget var i sidste runde til Norrköbing, endda på hjemmebane. Her endte det med et nederlag på 0-2.

De seneste 6 gange disse 2 hold har mødt hinanden indbyrdes, har AIK ikke formået at vinde, men spillet remis 4 gange og tabt de 2 øvrige. Så AIK har det svært med gæsterne fra Malmø. Så med nederlaget hjemme i sidste runde in mente – og mod rækkens bedste hold i denne sæson – så tror vi ikke på AIK.

*

Malmö FF er i strålende spillehumør og været det fra sæsonstarten. Kun 1 kamp er smidt på gulvet efter de første 13 runder. Så det har naturligvis placeret dem som tophold i rækken. Den tabte kamp var ude mod Sundsvall i premieren – og her ved man jo alt kan ske.

Men herefter har Malmö FF ikke set sig tilbage og i dag bliver ingen undtagelse. Selvfølgelig er der en overhængende fare for, at kampen ender remis. Malmö FF spiller en smule mere hendholdene ude.

Men alligevel tror vi på, at den styrke Malmö FF har i denne sæson og den form de bærer rundt på i denne periode, vil gøre en stor forskel i kampen og give dem en sejr.

AIK Stockholm – Malmö FF = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning ved brug af PayPal…

To Top