Nyhed

Søndags “Frækkerten” blev en fransk afslutning…

Vi har på BettingNews aldrig været for fine til at afslutte dagen med noget fransk, som til tider faktisk kan være behageligt – altså at se på – når det kommer til fodbold. Men det kanogså ofte være lidt tungt.

Lille – Montpellier = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online

Lille er det mest formstærke hold i den franske Ligue 1 i denne periode. Ja selv PSG hænger lidt efter. Så det er et mandskab der virkelig har selvtillid så det smasker. Men de ligger da også nr. 2 i rækken.

PSG når de aldrig, men en 2. plads og en tur til Champions League, er da også værd at kæmpe for. De har alligevel 6 point ned til nr. 3 Lyon, så det ser bestemt muligt ud.

Hjemme er de bedste og det er her de spiller i dag. 8 ud af 12 kampe er vindet og kun 1 opgør er tabt. Ligeledes plejer Lille at have et godt tag på Montpellier hjemme på Pierre-Mauroy, hvor det er meget sjældent de taber i forvejen.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Montpellier er meget jævne i denne periode og faktisk så jævne at de henter 1 point i næsten her eneste kamp. De er det ene af 2 hold der har spillet 10 kampe remis eller mere.

Af de seneste 5 kampe er de 4 endt remis, men vi vurderer at det ikke var til specielt formstærke mandskaber. Senest var blev det 2-2 hjemme mod Monaco, som bestemt kun har været en skuffelse i denne sæson.

Det skal nok blive en jævnbyrdig kamp, men vi vurderer at Lilles form og det er hjemmebane, vil gøre en markant forskel. Her tror vi ikke på at Montpellier kan fedte en remis hjem, for så stærk er deres defensiv heller ikke.

Lille – Montpellier = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online

To Top