Frække

Søndags “Frækkerten” fra Belgien…

Vi er i dagens “Frække” anbefaling hoppet et smut ned i den belgiske liga Super League, som er det bedste niveau på de kanter og vi har fået et Super Odds på en rimelig sikker hjemmesejr.

St. Truiden – Z. Waregem = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får din indsats 3x igen som Bonus…

St. Truiden har været en del ustabile gennem sæsonen, men har alligevel formået at spille sig på en 4. plads, dog med et godt stykke op til de 3 hold over. Men holdes placeringen går de videre til mesterskabs slutspillet.

I dag spiller de hjemme på Stayen som hjemmebanen kaldes og her er de rækkens næstbedste hold, med 20 point efter 9 kampe. Kun en enkelt gang har de måtte se sig besejre på Stayen i sæsonen indtil nu.

Det var et af rækkens stærkeste udehold Charleroi der hentede alle 3 point, ellers har de stort set gjort rent bord på Stayen, med et par enkelte remis’er.

*

Z. Waregem er faldet helt bag om dansen og efter et ellers fantastisk flot udlæg, er det ligesom om de helt er gået i hundene. De seneste 4 kampe er alle tabt og det er 2 ude og 2 hjemme.

Ser man rent på de seneste 4 udekampe, er det rene nederlag og dem har der været 5 ud af 8 af i sæsonen. Så den fine start er erstattet af en elendig form og håbløst spil. Vi tror ikke de vender formen mod et så stærkt hjemmehold som St. Truidens er.

St. Truiden – Z. Waregem = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får din indsats 3x igen som Bonus…

To Top