Frække

Søndag’s Frækert’en fra Premier League på BN…

Vi slutter i Premier League hvor også dagens Sikre blev hentet. Dagens gæster skal have point, hvis de stadig vil være en faktor i toppen af rækken og formen indikerer da også at de stadig er er i god og stabil form. Men hjemmeholdet er slet ikke så ringe endda på eget græstæppe, så det bliver ikke let for topholdet.

Brighton – Tottenham = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Brighton har ikke haft den helt store succes i Premier League, men er stadig med i FA Cup’en, hvor de senest slog Blackpool ud med en sejr på 2-1. I ligaen har der kun været 1 sejr i deres seneste 5 kampe og det var over Leeds på udebane. Og Brighton har faktisk været en del bedre på udebane end de har vist hjemme.

Ude har de 3 sejre, mens de hjemme stadig spejder efter den første af slagsen. På udebane har de fået 12 point, men kun 5 hjemme på Amex Stadium. Så hvis de vil væk fra farezonen i bunde, skal deres styrke på hjemmebanen løftes betydeligt. Vi tror på ingen måde på deres første hjemmesejr i dag.

*

Tottenham ligger og kæmper for at holde sig indenfor de sjove placeringer. Tottenham er stadig med i begge pokal turneringer, FA Cup og EFL Cup’en. Det er mere i Premier League de halter en smule, med en december måned som Mourinho på ingen måde var tilfreds med. Men med en periode med de noget lettere modstander, har Tottenham fået vendt den vigende tendens.

Igen i dag er det et af den slags hold som vi er ret sikre på, at Mourinho på forhånd har regnet fuldstændigt ud. Og kommer der ikke sygdom i truppen ala Corvid-19, er vi ret sikre på, at Tottenham og Mourinho henter alle 3 point og fastholder muligheden for international fodbold i næste sæson.

Brighton – Tottenham = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top