Bonus

Søndags Bonussen fra Jupiler League…

Som de fleste andre ligaer, så holdes der heller ikke pause i den bedste belgiske række Jupiler League. Der er simpelthen ikke tid, da turneringer skal slutte en måned tidligere grundet EM 2021. Så de hold der ikke rigtigt havde sommerferie, får heller ikke rigtigt vinterferie – og det slider efterhånden på spillerne.

Antwerpen – Charleroi = X2 = Odds 1,90
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Antwerpen satsede vildt på Europa League og lykkedes med at ende som nr. 2 i deres pulje, efter Tottenham. Så den mission lykkedes. Og formen var rigtig god også i den hjemlige liga, hvilket holdte Antwerpen med fremme i en lang periode. Men deltagelsen i EL kostede.

December måned har gjort ondt i Antwerpen, hvor det kun er blevet til en sejr i 5 kampe. De øvrige 4 endte alle med et nederlag. Derfor er Antwerpen også dumpet en stykke ned i tabellen – hvor de er på kanten af at ryge ud af de sjove placeringer. Et nederlag i dette opgør kan meget vel betyde, at de ligger udenfor både Mesterskabs slutspil og Europa League slutspillet.

*

Charleroi startede fantastisk, men faldt så siden sammen i en periode. Men det ser ud til at man igen har fundet melodien og igen er rykket op i det felt der slås om mesterskabet. Den har i hvert fald stået på sejre i den seneste periode. Og Antwerpen er et af de hold som Chaleroi har det godt med.

Ved de seneste 5 indbyrdes møder har Antwerpen kun vundet en gang og hentet en enkelt remis – hjemme og ude. De øvrige 3 kampe er endt med sejre og mange mål til Charleroi. Vi forventer også en sejr til dagens gæster i dag, men har garderet os for en remis, da det sikkert vil blive et tæt opgr.

Antwerpen – Charleroi = X2 = Odds 1,90
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top