Bonus

Søndags Bonussen fra Italiens Serie A…

Serie A i Italien er ved at nærme sig de sidste runder og det er nu hvor holdende skal til at skærpe intensiteten, især for dem der ligger helt i top og slå om at nå ud i Europa og de hold der kæmper for at undgå nedrykning. Ingen af dagens 2 mandskaber behøver at frygte en nedrykning – og Play Offs pladserne ser også svære ud, at nå.

AS Roma – Bologna = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

AS Roma er stadig deltager i Europa League og derfor bliver der prioriteret til de enkelte kampe. Selv om Roma burde have en trup der er bred nok til at deltage i flere turneringer, så har de alligevel haltet bagud i den hjemlige Serie A, hvor de kun er placeret som nr. 7. Det er pladsen lige udenfor de sjove placeringer der giver adgang til Europa i næste sæson. Vi er faktisk i tvivl om, at de kommer i top 6 på redaktionen, så længe de stadig spiller med i EL.

Hjemme på det Olympiske stadion i Rom er de normalt et stærkt mandskab, men et formdyk i den seneste periode, har bevirket at de også her er begyndt at tabe kampe. Ud af de seneste 3 kampe er 2 af dem tabt. Det har været til 2 af topholdene fra hhv. Napoli og AC Milan. Defensiven virker til at være begyndt at vakle en smule, da de har lukket 2 mål ind i deres seneste 3 kampe, hvilket ikke er normalt for Roma. Men i dag er gæsterne til at tale med, så vi vover at tro på en hjemmesejr.

*

Bologna kommer ikke til at spille internationalt i næste sæson. For med kun 34 point er de placeret på en 11 plads, men er heller ikke i fare for at ryge ned, da der er 12 point ned til holdet lige under stregen. Man kunne godt tro, at spillerne er ved at tage badetøflerne frem, når de nu ligger i en position, hvor de hverken kan nå det ene eller andet – det vi plejer at betegne som ingenmandsland. 

Det er en placering der gør det svært for træneren at motivere sine spillere, da der ikke rigtigt er noget at spille om mere. Så vi føler os ret sikre på, at de selvfølgelig er professionelle, men ikke investere det der skal til for, at slå et mandskab som Roma. Vi ser frem til en hjemmesejr, som nok ikke bliver særlig stor. Vi tror også, at begge mandskaber vil score, så et muligt resultat kunne være 2-1 til Roma. Men vi spiller bare på den rene hjemmesejr.

AS Roma – Bologna = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top