Bonus

Søndag’s Bonussen fra Italiens landskamp…

Denne anbefaling er hentet fra det bedste niveau A i UEFA Nations League. Her er det 2 af de bedre hold der mødes, men vi vurderer at hjemmeholdet er lige et niveau bedre. Men udeholdet har bestemt fået en god start i denne omgang af UNL.

Italien – Polen = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Italien har simpelthen ikke gjort arbejdet færdigt når de havde chancen. Alt for mange kampe er endt uden vinder og det vil sige 3 ud af de 4 kampe der er afviklet i gruppen indtil nu. Italien er et godt hold og det er de også hjemme. 

Selv om de spillede remis 1-1 hjemme mod Holland i den seneste runde, så mener vi at Polen på ingen måde kan måle sig med de orange. Ikke fordi italienerne får en walk-over, men en smal sejr er vi ret overbeviste om. Skulle Italienerne tabe, så vil det nok bliver svært at vinde gruppen.

*

Polen topper gruppen med 7 point, efter de 4 første runder. De 2 sejre er begge kommet mod Bosnien og den ene remis kom mod Italien. Der var nok ikke mange der troede at Polen ville ligge foran både Holland og Italien i gruppen efter 4 kampe – men her har Corvid også sin andel.

Polen tabte i Holland, dog kun med 0-1 hvilket er ganske fornemt. Vi har lidt på fornemmelsen at resultatet af dette opgør kommer til at gå samme vej, med et smalt nederlag. Det vil så betyde at Polen ryger ned som nr. 3 i gruppen, da både Holland og Italien vil smutte forbi.

Italien – Polen = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top