Bonus

Søndag’s Bonussen fra Bundesligaen…

I dag kan dagens hjemmehold med danske Yousuf Poulsen på holdet sikre sig 2. pladsen i den tyske Bundesliga, da det er nr. 3 i tabellen de skal møde. Med et forspring på 4 point, kan hjemmeholdet dog godt tåle et nederlag ude at miste 2. pladsen, men vil så være tvungne til at vinde i den sidste runde.

RB Leipzig – Wolfsburg = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

RB Leipzig har sat farten gevaldigt ned, da de havde sikret sig en plads i næste sæsons Champions League. Sådan virkede det i hvert fald, da de ikke kunne nå Bayern München i toppen af Bundesligaen. For formen har bestemt ikke været særlig god i en længere periode. Fair nok at tabe på udebane til formstærke Dortmund, men nederlaget til FC Köln var ikke nødvendigt. Men måske det var fordi de stod foran en pokalfinale, at fokus ikke var der mod FC Köln.

Pokalfinalen blev tabt sikkert med 1-4 til Dortmund, så nu er det kun 2. pladsen der skal forsvares. Og det er netop mod dagens gæster fra Wolfsburg at den skal forsvares, da de inden de 2 sidste runder ligger med 4 point mindre på 60. Så Leipzig skal minimum spille remis for at sikre deres sølvmedaljer allerede i denne runde. Vi tror at de sikrer dem med manér og en sikker sejr.

*

Wolfsburg har desværre mistet form her i slutfasen og ligger nu i overhængende fare for at ryge helt ud af Champions League placeringerne. For der er kun 3 point ned til Frankfurt, der ligger som nr. 5 og skulle det ende med nederlag i dag og evt. i næste runde, så kan Wolfsburg ende med det “sure” æble. 3 ud af de seneste 5 kampe er tabt og det har givet Frankfurt fornyet håb om at komme med i Champions League. 

Så der er faktisk rigtigt meget på spil for Wolfsburg i de 2 sidste runder. Dortmund ligger efter med 2 point mindre, men har til gengæld Bundesligaens bedste form. De skal godt nok møde Mainz, som har været stærke længe – men mon ikke de vinder den kamp. Frankfurt skal møde nedrykkede Schalke – så Wolfsburg hr kun et mål for at sikre sig en sæson i Champions League, og det er ved at undgå at tabe i dag. Men det gør de.

 

RB Leipzig – Wolfsburg = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top