Nyhed

Søndags Bonus'en på BettingNews…

I dagens Bonus anbefaling er der et dansk islæt, der har gjort sig bemærket på det seneste. Det er Cornelius der er ved at få fat i Parma og har nu scoret 8 gange i sæsonen. Dette til trods tror vi ikke på hjemme og Cornelius i dag.

Parma – Lazio = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

Parma med danske A. Cornelius i staben, har haft en godkendt sæson indtil videre. Parma er placeret lige undefor de sjove pladser, men er blandt 6 mandskaber der kæmper om den sidste EL plads. 

Formen er godkendt og i dag skal de spille hjemme, hvor de også har gjort det hæderligt i denne sæson. Så egentlig burde Parma have en god og rimelig chance i dag, hvis det ikke lige havde været for modstandernes nuværende styrke.

*

Lazio har været i en brutal form i en længere periode. Desværre kom de lidt tungt fra start i sæsonen, men de har så sandelig oppet sig lige siden. Lazio har ikke tabt siden den 25.09.19 i Serie A og det er faktisk skræmmende.

3 gange har de spillet remis lige siden, så det betyder alt andet lige at de har vundet et hav af kampe. Der udover er Parma et hold Lazio har det eminent med. De seneste 7 møder har givet en Lazio sejr og vi skal tilbage til 2012 for, at finde den seneste sejr til hjemmeholdet over gæsterne. Lazio henter alle 3 point.

Parma – Lazio = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

To Top