Nyhed

Søndags Bonus’en på BettingNews fra Belgien…

Den bedste belgiske række Jupiler League har givet os nogle gaver i den seneste periode og det er jo også ved at være jul. Vi mener at belgierne i samarbejde med Bookmakerne, stadig er i det humør – g det betyder flere kroner på lommen.

Kortrijk – Gent = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Kortrijk ligger nr. 13. med 15 point efter 16 kampe. Bestemt ikke prangende og det betyder da også, at de indtager en umiddelbart 13. plads. Det er kun 3 pladser fra stregen. Det skal dog gå helt galt før de ryger direkte ned, da der er hele 7 point ned til et håbløst ringe spillende Cercle Brügge.

Ud af de første 8 kampe i sæsonen hjemme foran egne fans er der kun hentet 3 sejre. Scoreren er godt nok 17-13, men i dag kommer der et hold på besøg, der brager mål ind og stort set holder nullet. Når så formen heller ikke spiller, så bliver det op af bakke i dag. 

Vi er ret overbevist om at de ikke når toppen af bakken i dag og ryger ned med et nederlag. Sikkert et smalt et på 1-2 mål – de er trods alt på hjemmebane.

*

Gent har den tidligere FCM træner Jess Thorup bag roret og det ser ud til at gå danskeren nogenlunde godt. Med en nuværende 3. plads til Genk er det ikke så ringe endda. Formen er acceptabel uden at være prangende.

Men set over en længere periode er der kun kommet 3 nederlag ind på kontoen i denne sæson og kun 2 i de seneste 10 kampe. Det er den stabilitet der har ført holdet op på en 3. plads, noget som Thorup også var kendt for i FCM.

Hjemme foran egne fans er de rækkens absolut bedste. Kun en enkelt gang har de måtte gå fra banen med en sejr på udebane og derfor kan nogen måske undre sig over valget af tegn. Men dagens hjemmehold er bare mindst 1 niveau under gæsterne fra Genk.

Kortrijk – Gent = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top