Nyhed

Søndags Bonus’en fra Spaniens La Liga…

Hele den Iberiske halvø, hvor Spanien og Portugal er placeret er nu igen igang i deres bedste og næstbedste ligaer. Det har løftet både humøret og stemningen i disse 2 lande, da sporten er en meget central del af deres kultur. Vi tror kun på små overraskelser efter opstart, men det bliver ikke i dette opgør.

Real Sociedad – Osasuna = 1 = Odds 1,66
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Real Sociedad ligger på en 4. plads og det er ikke tilfældigt i denne sæson. En utrolig stærk hjemmebane og rigtig gode udebane resultater, har sendt dem op på denne noget overraskende placering for mange. Kun 3 gage har de måtte skuffe deres fans med nederlag hjemme efter 13 kampe.

Atl. Madrid tabte her på Reale Seguros Stadium, hvor også FC Barcelona satte 1 enkelt point til. Så de er meget kompetente hjemme. De har ikke skuffet i deres få trænings kampe, hverken hjemme eller ude – så vi er sikre på, at de er hvor de slap og dagens gæster burde være det rene barnemad.

*

Osasuna ligger nr. 11 efter en jævn god sæson. Det er faktisk godkendt indtil videre og det ser ud til, at de nok skal klare skæerne, da der er en god margin ned til stregen. Men det er sådan lidt over det hele de skal tro på point, for de er hverken specielt gode hjemme eller ude.

På de gode dage hvor defensiven virker, er de faktisk rimeligt kompetente, men forsvaret skuffer bare alt for meget. Der har selvfølgelig været lidt til at arbejde med tingene, men træningskampene har ikke vist en synderlig ændring. Vi tror helt klart og sikkert mest på hjemmeholdet og en udesejr anser vi som utopi.

Real Sociedad – Osasuna = 1 = Odds 1,66
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top