Bonus

Søndag’s Bonus’en fra spaniens La Liga…

Så kom der masser af spænding tilbage i den bedste spanske række La Liga, nu hvor FC Barcelona satte point til og Real Madrid hentede en sejr. Det betyder at de 2 hold står lige point mæssigt, men indbyrdes er Real Madrid bedst og ligger derfor nr. 1.

Espanyol – Real Madrid = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når dud spiller…

Espanyol skal godt nok til at have fingeren ud af…. – hvis de skal overleve La Liga efter denne sæson. Placeringen lige pt er sidst, men der er kun 5 point op til en evt. redning. Så alt håb er bestemt ikke ude endnu. 

Men i dagens kamp ser det svært ud, selv om Espanyol spiller hjemme. Det er ikke bare nr. 1 man skal møde, men selveste Real Madrid som har fundet storformen frem på det helt rigtige tidspunkt. Vi ser mindst en 2-3 måls sejr til gæsterne i dette opgør.

*

Real Madrid topper nu ligaen og den placering skal naturligvis forsvares. Real Madrid er nu i en position hvor de selv kan bestemme om de vil have mesterskabet – så skal de bare vinde resten af kampene.

Selv om det er på udebane, så har Real Madrid kun tabt 3 kampe på fremmed græs. Lige før turneringen lukkede ned var formen ringe og 2 af de 3 udekampe der er tabt, blev tabt her. Men efter pausen er det et helt andet Madridhold vi har set og vi er ikke i tvivl om, at de i hvert fald vinder dette opgør.

Espanyol – Real Madrid = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når dud spiller…

To Top