Bonus

Søndags Bonus’en fra Redaktionen…

Vi er nået til den 10. runde i den bedste belgiske række Jupiler League, hvor vi mener at dagens favoritværdighed ligger hos topholdet, der er på besøg hos et mandskab der slider ganske gevaldigt med tingene.

St. Truidens – St. Liege = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

St. Truidens har fået 6 point efter 1 sejr og 3 gange remis. Men det var mest i starten af sæsonen det gik nogenlunde, for St. Truidens er godt nok faldet sammen på det sidste. De sidste 5 kampe har givet 1 point og en score på 5-14.

Så der er mange problemer der skal løses – ud over at truppen ikke har niveau til den bedste række. Man lukker for mange mål ind og har selv svært ved at score – så kan det kun gå en vej. Dagens gæster har internationalt niveau og er godt kørende. St. Truidens får det ikke bare svært – men rigtigt svært.

*

St. Liege har gjort det godt og er med helt fremme i ligaen på en 4. plads – 1 point efter nr. 1. Så der er stadig tæt i toppen af den bedste belgiske liga. St. Liege har fået 18 point, fordelt ligeligt på hjemme- og udekampe. Deres enlige nederlag var på udebane mod Leuven på 0-1. 

De 3 øvrige udekampe er alle vundet og senest hentede St. Liege en sejr hos formstærke Charleroi. Med tanke på St. Liege’s offensiv og hjemmeholdets defensiv – så får gæsternes angribere en let dag på kontoret. Det er kun et spørgsmål om sejrend størrelse.

St. Truidens – St. Liege = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top