Bonus

Søndag’s Bonus’en fra Premier League…

Vi er smuttet til den engelske Premier League, hvor det er 2 mandskaber fra den nederste mandskab, der kæmper om at slutte på den rigtige side af den nederste streg – som vil sende dem ud af ligaen. Men det er også 2 mandskaber hvis form stritter i hver sin retning.

Newcastle – West Ham = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får markedets HØJESTE Bonus…

Newcastle har vist markant god form efter genstarten hvor de har fået point i alle deres kampe. Selv om de ligger langt nede i tabellen, virker det ikke sandsynligt at de rykker ned. For der er rimelig meget luft ned til stregen og med 6 runder igen, vil en sejr i dag sikre dem helt og holdent.

Newcastle er klart bedst hjemme og med kun 3 nederlag gennem hele sæsonen hjemme på St. James Park, tror vi ikke at de sætter noget over styr i dag. Newcastle har forøvrigt meddelt, at de går efter en så høj placering som muligt – da det også betyder meget økonomisk hvilken placering det hele ender med. Sikker hjemmesejr på mindst 2 mål.

*

West Ham er modsat kommet skidt fra land efter genstarten. Ikke et eneste point efter deres 4 optrædender og de ligner et mandskab der skal en tur ned i Championship. De er nogle hold der slås om det, men der skal en hel del held til at redde dem ud af deres nuværende triste placering.

De har ikke vundet en kamp i Premier League på udebane siden december. Men de 7 kampe man har spillet efterfølgende på fremmed græs har West Ham hentet “overhovedet ingen” point. Så de er langt fra en modstander man frygter kommer på besøg. Der er så stor forskel på disse mandskaber, at West Ham skal passe på, at de ikke bliver kørt over i denne kamp.

Newcastle – West Ham = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får markedets HØJESTE Bonus…

To Top