Nyhed

Søndags Bonus'en fra Portugals Primeira Liga…

Vi smutter lige lidt ned til de lidt varmere himmelstrøg, hvor temperaturen ikke kommer længere ned end 12-13 grader på de koldeste dage. I Danmark må vi nøjes med en ulden vinter, der mere ligner et efterår. Vi har kastet os over en kamp fra den bedste række.

Rio Ave – Maritimo = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Rio Ave holder sig indenfor rækkevidden af en succesfuld sæson, hvis de holder momentum resten af sæsonen. Det så i starten meget ubalanceret ud, men Rio Ave har fået sat tingene på plads og kravlet op på en 6. plads. Kun 2 placeringer fra de sjove pladser – men dog 5 point op.

Hjemme taber Rio Ave til de store hold, men de øvrige mandskaber har de rimeligt styr på. Selv om formen ikke er prangende, så er den stadig brugbar til at hente alle 3 point i dagens hjemmekamp.

*

Maritimo ligger noget mere ujævn og ruller rundt i den forkerte ende af tabellen. Det er dog ganske tæt i år, for der er kun 4 point forskel fra under stregen og op til Maritimo. Så nederlag kan hurtigt sende et mandskab i den ende, ned på den forkerte side af stregen.

Hjemme går det tilfredsstillende – men det er noget af en svanesang når det kommer til udekampe. Kun 1 sejr efter 6 kampe og en score på 4-11, fortæller sig helt eget sprog. Maritimo kan ikke lide at spille ude og har ikke et koncept der holder. De taber igen på udebane i årets første udekamp.

Rio Ave – Maritimo = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top