Bonus

Søndags Bonus’en fra panelet på BettingNews…

Vi syntes at dagens udbud er lidt “blakket” og der ikke er så meget der hiver i os, når vi kigger ned over dagens kampe på redaktionen. Men dette franske opgør faldt dog i øjnene, da vi mener at det ene mandskab for længst er stemplet ud af den franske Ligue 1, mens dagens gæster er inde i en rigtig god form.

Dijon – Nice = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Dijon har tabt de seneste 12 kampe i den franske Ligue 1 og ligger naturligvis sidst og har ikke en kinamands chance for at overleve efter denne sæson. Det må godt nok være trist at spille kamp og træne i Dijon, for de har simpelthen ikke kvaliteten i truppen. I dag spiller de dog hjemme på Stade Gaston Gérard, men her går de stadig og venter på deres første sejr i denne sæson, efter 16 hjemmekampe.

De har dog formået at spille 6 kampe remis, men det er snart lang tid siden at de gjorde dette sidst. Det er kun blevet til 2 sejre sammenlagt og de er begge faldet på udebane. Så det er svært at tro at et formstærkt mandskab skulle kunne tabe til nogen, der for længst er gået end med flaget. Vi tror på ingen måde på hjemmeholdet.

*

Nice når ikke Euorpa placeringerne i denne sæson, men har dog stadig chancen for at få en plads alligevel. For er der et af de hold der ligger til i toppen, der vinder den franske pokal, skubbes der en mulighed ekstra ind. Og den er faktisk mulig for Nice at indhente – vel at mærke hvis de holder momentum. Før denne runde – 6 før lukketid – ligger Nice nr. 9 og med 6 point til denne evt. mulighed er det værd at kæmpe for.

Formen er faktisk god og der har ikke været nogen nederlag i de seneste 6 Ligue 1 kampe. På udebane er det heller ikke helt skævt, for her har de fået point i 11 ud af 16 udebanekampe. Så mod et hold der allerede har lagt støvlerne på hylden og ikke har fået et eneste point i de seneste 12 runder – så bør og skal Nice hente alle 3 point i dag. Måske endda med mere end 1 mål, da Nice ofte scorer mere end 1 mål ude. 

Dijon – Nice = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top