Bonus

Søndags Bonus’en fra Ligue 1…

Vi er smuttet til den bedste franske række Ligue 1, som på mange måder ligner sig selv, Efter 4 runder har PSG allerede lagt sig solidt på 1. pladsen og har en trup de fleste fans ville elske. I dag er det ikke PSG det handler om, men om 2 af de andre hold der skal slås om de resterende placeringer.

Rennes – Reims = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du altid får de højeste Odds…

Rennes sluttede som nr. 6 i sidste sæson og vil gerne hoppe et par trin op af stigen i denne. Derfor er der blevet indkøbt flere interessant navne, men det har indtil nu ikke fået den ønskede virkning. Kun 1 sejr er der hentet og det skyldes sikkert, at også har skullet spille kvalkampe til den nye ECL. Den mission lykkedes, da de slot Rosenborg ud efter 2 sejre på tilsammen 5-1. 

Vi tror på redaktionen, at der er kommet lidt mere ro på bagsmækken efter at det er lykkedes at komme med i ECL og det vil smitte af på aftenens kamp. Der har også været ro til at arbejde med flere af deres udfordringer, da der ikke er så mange landsholdsspillere i truppen. Hjemme på Roazhon Park i Rennes er de rigtigt gode og det vil give dem 3 point i dag.

*

Reims er kommet endnu værre fra start, med 3 gange remis og et nederlag i seneste runde. Vi mener det var forventeligt, selv om det ikke var store hold de spillede remis imod. Nederlaget var til PSG hvilket også var forventet. Nu begynder de at møde flere af de bedre mandskaber og vi forventer at Reims vil hænge under stregen det meste af sæsonen. Hverken klubbens økonomi eller trup fortæller en anden historie.

Men sæsonen er lang endnu og i fodbold er held også en del af en sæson. Møde hold som er i en meget dårlig periode, pga træthed, skader eller andet, kan give Reims point de ikke havde forvente, men ellers forventer vi kun få sejre og mange remiser – dog mest hjemme foran egne fans. Men i dag er de ude og her taber de helt sikkert efter redaktionens vurdering.

Rennes – Reims = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du altid får de højeste Odds…

To Top