Bonus

Søndag’s Bonus’en fra League One finalen…

Denne weekend byder på endnu en finale med engelske mandskaber og her er det oprykningen til verdens mest attraktive sekunda række, nemlig Championship. Det er nemlig fra det niveau, at de rigtige penge begynder i engelske fodbold og når vi taler om rigtige penge – så betyder det mange af dem. Så en yderst vigtig kamp for begge mandskaber, som også afgøres på det nationale spillested Wembley Stadium.

Blackpool – Lincoln = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Blackpool har en enestående mulighed for at komme op i Championship, en række de ikke har spillet i særligt meget. Så hvis Blackpool går hele vejen, vil der være en historisk en af slagsen for Blackpool og de vil komme op i det lag, hvor der også er gode penge at tjene for klubberne. Så selv om kampen ikke har en lige så stor betydning økonomisk som fra Championship til Premier League, så er det en ny slags “pengekiste” de nu bliver en del af.

Formen har de fundet frem lige der hvor det er vigtigst, nemlig i den seneste lange periode. Blackpool har ikke tabt en kamp siden 24 april, men vundet 5 ud de af 6 efterfølgende. I 4 af kampene har Blackpool scoret mere end 1 mål og det er blevet til 7 i de seneste 3 kampe. Så mandskabet fra Blackpool ser ud til at være klar til denne oprykningsfinale.

*

Lincoln har bestem også gjort sig fortjent til at stå i denne finale, men formen er knap så prangende som i Blackpools tilfælde, de har faktisk været en smule for nedad gående. Kun 2 sejre i de seneste 6 kampe og 2 af dem blev tabt. Det er på udebane de har haft de seneste nederlag og dagens kampplads er jo på udebane for begge mandskaber, da kampen afvikles på det nationale stadion Wembley.

Selvfølgelig er en finale altid noget andet end en ordinær kamp, så i princippet står begge mandskaber lige. Men dagens modstandere fra Blackpool har en langt større styrke på fremmed græs en Lincoln og det mener vi vil få en betydning, når nerverne først har lagt sig hos begge mandskaber. Her er der jo ikke tale om erfarne spiller når det kommer til finaler, så her vil der sikkert være en del nerver på. Så det er i starten der kan opstå fejl, men efter de første 10-15 minutter, så er det stort set et normalt opgør – og det vinder Blackpool.

Blackpool – Lincoln = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top