Bonus

Søndags Bonus’en fra Holland..

Så er vi taget ned i den bedste hollandske liga Æresdivisionen, hvor det er 2 af de bedre mandskaber der skal mødes. Vi er dog lidt forundret over, at odds’et er så højt, da hjemmeholdet er stærke hjemme og udeholdet er rimelig ringe på udebane.

PSV – Feyenoord = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får den største Bonus som ny bruger…

PSV ligger som nr. i den hollandske Æresdivision, men har dog 6 point op til førerholdet fra Ajax. Og netop Ajax spillede de imod i seneste runde, hvor de måtte nøjes med en remis. Men 6 point er muligt at hente, men så kræver det også at de går fra sejr til sejr. Det gør de så også stort set hjemme hver gang.

Efter 12 hjemmekampe har de vundet 10 og spillet 1 remis og fået et nederlag. Scoreren hedder 28-8, så der er ikke mange hold der ser frem til at besøge Philips Stadion i Eindhoven, hvor PSV har hjemmebane. Kun de store som Ajax har de det svært med og Alkmaar tabte de til. Men alle øvrige mandskaber har de smidt på porten med et nederlag. Det sker helt klart også i dag.

*

Feyenoord er faktisk også nogenlunde med. Men de har dog 8 point op til dagens hjemmehold. Det skyldes bla at de ikke er specielt effektive på udebane, især ikke her  2021. De har spillet 7 udekampe i 2021 og kun vundet 1. Og er man ikke bedre på udebane, så ender man heller ikke i toppen.

Det er ret sjældent at de holder nullet, men det er ofte de lukker mere end 1 mål ind i deres udekampe. Da de ikke er særlige effektive foran modstandernes mål på udebane, er det lidt op af bakke, når defensiven ikke er bedre. Vi er ret overbeviste om, at de taber med mindst et par mål i dag og odds’et skal vi ikke klage over.

PSV – Feyenoord = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får den største Bonus som ny bruger…

To Top