Nyhed

Søndags Bonus’en fra Frankrig på BN…

Nu er vi startet på den første måned i foråret og det er nok de færreste der har den oplevelse – men det skal nok komme, som det plejer. I Frankrig er det ikke forår for gæsterne der har haft en møgsæson.

Lyon – St. Etienne = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Lyon kan godt være tilfredse med indsatsen, selv om den selvfølgelig kunne have været bedre, når man ser på holdene der ligger over i tabellen. Men det har kostet i den hjemlige turnering, at deltage i denne sæsons Champions League.

Men de gik videre til Play Offs kampene og spillede da også her i midtugen mod Juventus. Der vil selvfølgelig være en smule træthed at spore, men holdet burde være i form til at kunne 2 kampe på 1 uge. Dagens gæster er i så ringe forfatning, at selv et lidt slidt Lyon hold vil vinde sikkert.

*

St. Etienne har den ringeste form i Ligue 1 og skal passe på, at de ikke bliver sorteper i den sidste ende. Kun 2 point skiller dem fra holdet lige under stregen og vi har lidt på fornemmeren, at det er St. Etienne der ender som Sorteper.

Kun 1 point i de seneste 5 kampe siger en del om holdets nuværende forfatning. St. Etienne skal redde sig via deres hjemmekampe for ude er det ikke særligt godt. 4 sejre, som kom i september og oktober og 9 nederlag. Selv om virkeligheden er gået op for St. Etienne så er deres mandskab slet ikke stærkt nok til at matche dagens hjemmehold.

Lyon – St. Etienne = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top