Bonus

Søndags Bonus’en fra Eliteserien i Norge…

I de fleste ligaer er det enten overstået eller spiller på sidste vers, men i den norske Eliteserie kører de for fuld damp. Her skal de nå at spille 19.runder inden årets udgang – da de spiller vinter-til-vinter turneringer, som vi gjorde i gamle dage.

Sarpsborg 08 – Aalesund = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Sarpsborg 08 ligger i modten og faktisk så roder de en del i denne sæson med spillet. Det har ikke været prangende indtil videre, men vi ser at de kan få en succesoplevelse i dag, med tanke på gæsternes formåen. Sarpsborg er mere trygge i egne omgivelser og har mere succes her og i dag er det netop i egne omgivelser.

De seneste 3 kampe hjemme har givet 2 sejre og en remis, så det virker faktisk en smule som om, at formen også er ved at vende. Dagens gæster er bundprop og har ikke meget at byde ind med, så det burde være Sarpsborg’s mulighed for, at hente alle 3 point.

*

Aalesund ligger som beskrevet sidst i den norske Eliteserie og har kun opnået 6 point efter 11 kampe. De fik en kærkommen sejr i sidste runde – som var sæsonens første – men det betyder ikke en formfremgang. Det var fordi de spillede mod Start som ligeledes ligger med kun 6 point.

På udebane har Aalesund opnået 2 point og en score 7-14. Så et resultat spil på en 2-1 sejr til hjemmeholdet er ikke helt ved siden af. Men vi har valgt at spille på den rene hjemmesejr til et lidt mindre odds, men føler at det er noget mere sikkert – for Aalesund taber med garanti igen.

Sarpsborg 08 – Aalesund = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top