Bonus

Søndag’s Bonus’en fra Championship…

Til dagens Bonus spil har vi fundet et opgør i den næstbedste række i England, hvor vi mener at bookmakerne har sovet lidt i timen. At hjemmeholdet ikke er favoritter forstå vi ikke på redaktionen. Men det giver os så muligheden for at spille på “Dobbelt-Chancen”.

Bristol City – Sheffield W = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Bristol City har indtil videre gjort rent bord, både i deres optakts fase, pokalturneringer og i Championship. I alle kampe har de scoret 2 mål eller flere, så Bristol City ser ud til igen at få en rigtig god sæson. Bristol City startede også flot i sidste sæson, for så at falde sammen lige før det hele skulle afgøres.

Vi er ikke i tvivl om, at de igen vil lege med i den rigtige del af Championship, og med de nye forstærkninger tror vi også at de kommer endnu tættere på – ja endda vil rykke op – ente via placeringen eller Play Offs. I dag er vi ikke i tvivl om kampens udfald – det bliver en hjemmesejr.

*

Sheffield W. ligger sidst i Championship, selvom de har fået 4 point i deres 2 første kampe. Det skyldes at man fra forbundets side har givet dem en straf på -12 point og derfor har de stadig en negativ pointscore på -8. Men vi tror ikke på, at de ryger ned, men der er en masse arbejde der skal gøres først.

I dag skal de på besøg hos en af rækkes mest formstærke mandskaber. Sheffield Ws egen form er bestemt heller ikke ringe, men vi mener bare ikke at de kan stå distancen i dag mod et så sprudlende hjemmehold, der scorer mindst 2 mål i hver kamp. Men det skal nok blive en god og seværdig kamp mellem 2 gode mandskaber.

Bristol City – Sheffield W = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top