Nyhed

Søndags Bonus spillet fra Belgiens turneringer…

I dagens Bonus kategori er vi hoppet et smut ned i Europa i de belgiske turneringer, hvor det er den næst bedste række der lægger kamp til anbefalingen i denne kategori. Rækken går under navnet Proximus i daglig tale.

Lokeren – Virton = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Lokeren har tidligere ligget i den bedste række Jupiler League, men grundet økonomi og sportslig nedtur, ligger de og roder i det næst bedste lag. Selv her har de deres udfordringer, men er dog placeret i den bedste halvdel af rækken – med nød og næppe.

De er selvfølgelig bedst hjemme og har kun tabt et enkelt opgør foran egne fans. Men de 5 øvrige er endt med 2 sejre g 3 gange remis. Så det er bestemt ikke noget fort de har fået sat op i denne sæson. De taber den 2. kamp hjemme i dag.

*

Virton ligger nr. 2 og har haft et godt tilløb til oprykning de seneste par sæsoner til, at ryge op i denne række. Men ambitionen stopper ikke her, for målet er at ryge direkte genne rækken, efter nogle gode investeringer.

Det kunne godt se ud som om, at det lykkedes. 24 point og kun 1 point fra topholdet, giver selvtillid. Scoreren viser også (23-8), at de har fået organiseret sig godt. På udebane har de spillet 6 kampe, hvor de 3 er vundet og de 3 andre er tabt. I dag kommer den 4. sejre på udebane.

Lokeren – Virton = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top