Nyhed

Søndages Frækkerten fra Tyrkiet’s Super Lig…

Også den bedste tyrkiske række Superlig, er nået til den sidste runde af denne sæson. Vi har fundet et opgør, hvor begge mandskaber bør være motiveret, men alligevel har Bookmakerne givet kampen et “skævt” odds.

Yeni Matalyaspor – Bursaspor = 1 = Odds 3,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Yeni Matalyaspor har noget overraskende blandet sig i toppen af Super Lig og det var der ikke mange der havde forudset på de kanter. Men en rigtig stærk hjemmebane har gjort det meste af udfaldet. Kun 3 gange har de tabt foran egne fans i denne sæson.

På udebane har de fået point i ca. 50% a kampene så det har placeret dem som nr. 5 i stillingen og det er den sidste Europa plads der er tilbage. Der er kun 2 point ned til Antalyaspor, så denne kamp skal vindes hvis man selv skal afgøre det.

Det er vi ret overbeviste om, at de gør, med den hjemmebanestyrke de har lagt for dagen i denne sæson og formen er stadig rigtig god. Desuden har hjemmeholdet også et udemærket tag på gæsterne og har ikke tabt til dem de seneste 3 gange de har mødt hinanden.

*

Bursaspor har været lidt som trold af en æske, med enkelte gode resultater, men gennemgående en skidt sæson. Det har da også bevirket, at Bursaspor ligger som det bedst placerede hold under stregen, med 1 point op til holdet lige over.

Så en sejr kan gøre en forskel, men de kan stadig ikke selv afgøre det alligevel. Med tanke på, at Bursaspor kun har vundet 2 udekampe i hele sæsonen, er det svært for os på redaktionen at se, hvor de skulle havde fundet de Jesus sandaler henne, der kan få dem til at gå på vandet i dette opgør.

Da hverken form eller evnerne på udebane understøtter en sejr i dette opgør, når vi sætter dem op mod hjemmeholdet, er det lidt svært at forstå, hvorfor Bookmakerne har smit et så højt odds på en hjemmesejr. Hjemmeholdet er naturligvis også motiveret til at ende i Europa og i den bedste form af disse 2 hold…!

Yeni Matalyaspor – Bursaspor = 1 = Odds 3,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top