Frække

Søndages Frækkerten fra Superligaen…

Vi slutter af i den hjemmelige tætte Superliga, som aldrig før har været så jævnbyrdig efter de første 7 runder er afviklet. Der er kun 4 point fra nr. 1. til nr. 9. Så et enkelt nederlag kan hurtigt sende et hold langt i den forkerte retning.

Horsens – SønderjyskE = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får den Højeste Bonus som NY bruger…

Horsens har haft det tungt i denne sæson og kun 2 point er der hentet efter de første 7 runder. Begge point er hentet hjemme i Horsens på CASA Arena, mod hhv. FCN og FCM, men man tabte også mod Randers. Så Horsens er svær at gøre sig klog på – ud over at de ikke spiller godt.

Så længe deres offensiv er så tandløs, vil de ikke komme nogen steder og vil ende med at skulle kæmpe om nedrykning. Men når så også defensiven sejler på dette niveau, så er det nærmest et halvt mandskab der burde udskiftes. Vi tror ikke på Horsens hverken i aften eller i denne sæson.

*

SønderjyskE er nok noget overraskende opholdet efter de første 7 runder, hvilket de færreste nok havde troet. Men når man slår mandskaber som FCM og Brøndby og spiller remis mod AGF, så har man et mandskab der er godkendt. Nu gælder det bare om at holde niveauet genne hele sæsonen.

Det eneste nederlag der er kommet i sæsonen var på udebane mod Vejle. Ellers er der hentet 4 point i de 2 efterfølgende kampe. Selv om SønderjyskE ligger i toppen, fornemmer vi helt klart at der er en fortsat udvikling af både form og spil. Horsens er ingen udfordring for SønderjyskE i denne sæson – hverken ude eller hjemme.

Horsens – SønderjyskE = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får den Højeste Bonus som NY bruger…

To Top