Bonus

Søndagens “Special Bonus” fra panelet på BN…

Igen i dag er der masser af VM-kvalifikationskampe og vi har da heller ikke kunnet sige os helt fri fra at også have nørdet disse igennem på redaktion – og vi fandt faktisk et godt og attraktivt odds på denne kamp.

Grækenland – Belgien = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får masser af Bonuskundetilbud løbende…

Grækenland begyndte for år tilbage siden, at spille mere defensivt – ja nærmest helt “Drillo-agtigt” på norsk – og det var gudsjammerligt at se på. Men det gav point flere gode resultater i internationalt sammenhæng.

Det er stadig meget defensivt orienteret, men der er kommet mere svung på de senere år. Når det så er sagt, så er der stadig en hel del mangler, når de står overfor de bedre hold og det vil komme til syne igen i dette opgør.

For hjemme virker de mere bange for at tabe end, ønsket om at skabe kampene. 1-1 mod Boznien-Hercegovina og kun 2-0 Cyperen virker ikke skræmmende på et hold som Belgien, som bare tordner derudaf.

*

Belgien topper gruppe H med 16 ud af 18 mulige point, efter 5 sejre og en enkelt remis. Det var faktisk mod Grækenland, da man spillede hjemme i Belgien i foråret.

Vi vurderer på redaktionen, at Belgien er blevet bedre i takt med VM-kvalen, hvor Grækenland ikke har flyttet sig og stadig spiller meget ordinært, efter deres forhold. Den er vi overbevist om, at belgierne får regnet ud og vinder.

Grækenland – Belgien = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får masser af Bonuskundetilbud løbende…

To Top