Frække

Søndagens VM Frækkert med nordisk deltagelse…

Ved seneste VM tog Island det meste af fodboldverden med storm, men har ikke haft det lige så nemt siden da. Men de kæmper stadig alle 90 minutter og er helt klart ikke et mandskab man helst vil have som gæster. Det er måske mere fysisk end det er teknisk – men det har været effektivt indtil videre.

Armenien – Island = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Armenien har ikke som dagens gæster været til VM og der går nok også en hel del år, før vi kan finde et armensk landshold i slutspillet. Men de vokser en smule hele tiden og ligger ikke mere på det nederst niveau. De har faktisk bevæget sig op på Gruppe B niveau i UNL, som er det niveau som dagens gæster er faldet ned på. Men nu er det VM det drejer sig om.

Her tror vi ikke så meget på Armenien i det lange løb. De har simpelthen ikke et hold der kan gøre en forskel. Men de kan selvfølgelig “drille” nogle af de andre landshold og gøre gruppen mere tæt end man lige umiddelbart ville forestille sig. Men efter første kamp i gruppen, var det svært at afgøre om de er blevet stærkere. For med kun en 1-0 sejr over Lichtenstein virkede det ikke sådan. Vi tror på ingen måde på sejr i dag til hjemmeholdet.

*

Island er røget tilbage til Gruppe B niveau, efter de sluttede sidst i Danmarks pulje, hvor også England og Belgien var placeret. Det var en alt for stor mundfuld og Island sluttede da også sidst med ingen point. Nu er det VM kvalen og her er hold i puljen fra flere niveauer. Vi vurderer at Tyskland vinder puljen og at Island har en fair chance for at slutte som nr. 2.

Men det kræver så også en sejr her, hvis de skal holde trit med Tyskland, som de tabte til i 1. runde. Men fair nok, det foregik også på udebane og i Tyskland er der ikke mange der får point – og det er også meget sjældent at det sker. De kom skidt ind i kampen med 2 hurtige scoringer af hjemmeholdet, men da de var kommet over chokket, spillede de faktisk en gang god bold. Armenien er klart et meget ringere hold og her vil de få point med hjem. Vi vurderer at de får alle 3.

Armenien – Island = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top