Sikre

Søndagens UNL Sikre anbefaling…

Vi har også et par anbefalinger denne søndag, hvor det igen kun er kampe fra den igangværende UEFA Nations League, vi har kigge på og nørdet igennem. Vi kan godt sige med det samme, at det ikke er en kamp vi skal se på redaktionen – men derfor kan vi da godt spille på den.

Irland – Finland = 1 = Odds 1,80
Spilelt hvor du ALTID år dagens Højeste Odds…

Irland lå i samme EM pulje som Danmark og som bekendt endte Irland kun som nr. 3 i Gruppen. Så det bliver ikke til et EM i denne omgang. Men Irland har løftet sig som landshold gennem de senere år og ligner et hold der vinder Pulje 4 på Gruppe B niveau. Det er nok dagens gæster de skal slås med om oprykning til Gruppe A niveau.

Hjemme på Aviva Stadium i Dublin er de et irriterende mandskab at møde, for de kæmper som det er med livet som indsats. Danmark fik da også kun 1-1 med hjem fra Dublin og kun 1 opgør er tabt af de 10 seneste landskampe på Aviva Stadium.

Irland har mødt Finland 2 gange med 2 sejre på 3-0. Vi tror dog ikke på, at det gå lige så let i dag, da Finland har løftet sig som landshold. Men en sejr er vi ikke i tvivl om og man kan være sikre på, at hjemmeholdet har masser af luft til 90 minutter.

*

Finland har fået flere udlandsprofessionelle og det smitter af på nationens landshold. Det lykkedes dem faktisk at kvalificere sig til EM, da de endte som 2’er efter Italien i deres gruppe. Grækenland og Bosnien endte på pladserne efter Finland. Så de er langsomt begyndt at kravle op af rangstien.

Men træerne vokser ikke ind i himmelen og de skal til at vende sig til at spille på dette niveau i en gruppe, hvor alle hold er stærke. Vi tror at de igen beviser at de er på vej, men vil slutte som 2’er i gruppen – bl.a grundet et forventet nederlag i aften, set fra redaktionens side.

Irland – Finland = 1 = Odds 1,80
Spilelt hvor du ALTID år dagens Højeste Odds…

To Top