Nyhed

Søndagens UNL “Frækkert” fra Gruppe A…

Vi slutter også søndagens anbefalinger af i UEFA Nations League hvor vi her har med et niveau A opgør at gøre, mellem 2 dygtige mandskaber, der begge senest var med til VM i Rusland. Her mødte de hinanden i  et opgør der skulle afgøres på straffespark.

England – Kroatien = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

England sad over, da Kroatien spillede hjemme mod Spanien – om det er en fordel eller ej, er svært at sige – men vi vurderer ikke at det er det der gør den store forskel. Men til gengæld kan det godt tænkes at de stadig er arrige over, at de tabte til gæsterne ved VM efter straffespark.

Den ordinære kamp ente 1-1 og herefter måtte de ud i noget af en krig, før det endte med at Kroatien endte som vindere. elv om englænderne blev hædret da de kom hjem, så sidder dette sår stadig og nærer. De fik 0-0 i Kroatien og nu er de hjemme foran egne forventningsfulde fans.

Det engelske mandskab er ve at finde et bedre leje , men måtte se sig besejret af Spanien med 1-2. Men så tog de så til Spanien og vandt 3-2 go så står de bedste i det regnskab. England vinder en overbevisende sejr på Wembley.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Kroatien er faldet lidt sammen efter de ellers havde et succesfyldt VM i Rusland i sommers. Men herefter er det ligesom om, at luften er gået en del ud af ballonen. Især den fornemme defensiv fra Rusland er blevet afløst af nærmest håbløshed på dette niveau.

Men dette til trods og selv om de lukkede 2 mål ind imod Spanien, lykkedes det dem at vinde med 3-2, så der burde være kommet mere selvtillid ind på holdet.

Men dette var hjemme i Kroatien – her er det på Wembley mod et tændt engelsk mandskab der stadig tørster efter revanche og muligheden for at smutte forbi Spanien i gruppen.

Nogle vil nok mene at Kroatien burde være lige så tændte da de også har 4 point og også kan gå forbi Spanien. Vi mener bare, at hjemmebanen for englænderne vil have en udslagsgivende betydning.

Men en seværdig kamp bliver det helt sikkert og redaktionen skal sidde klistret foran en eller anden skærm.

England – Kroatien = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

To Top