Nyhed

Søndagens tyske “Special Bonus” fra panelet…

Den tyske Bundesliga har som sædvanligt ikke budt på så mange nævneværdige overraskelser og dagens valgte opgør tilhører også et af dem hvor man siger – det går nok som det plejer.

B.M. Gladbach – Mainz = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet tilbage…

B.M. Gladbach ligner et hold der gerne vil lege med i toppen og har indtil videre spillet sig til en placering som nr. 3. Efter 7 kampe er der kun kommet et enkelt nederlag ind på kontoen, men 4 af de øvrige er vundet. Scoreren på 15-9 er også tilfredsstillende.

Især hjemme på Borrusia Park er de historisk stærke og også i denne sæson har de fejet alt modstand af banen. Schalke, Leverkusen og Frankfurt er alle sendt hjem med nederlag med til sammen 2-7, så Gladbach virker til at være, der hvor det er sjovt og det fungerer.

*

Mainz er heller ikke kommet speciel skidt fra start, men der er heller ikke noget at råbe hurra for. De gør det rigtigt godt hjemme foran egne fans, men på udebane er det en helt anden sag. 1 point efter 3 udekampe og det var mod bundholdet fra Nürnberg.

Både Leverkusen og Shalke var for store mundfulde for dem på fremmed græs, selv om det kun blev til smalle nederlag. Vi har svært ved at tro at de på udebane, kan slå et hold der har vundet over 2 af de mandskaber, de selv har tabt til. Vi tror faktisk på en flermåls sejr i dette opgør til Gladbach.

B.M. Gladbach – Mainz = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet tilbage…

 

 

 

To Top