Sats

Søndagens tyske “Sats” fra Experterne…

Dagens sidste anbefaling fra Experterne på BettingNews er dagens “Sats”, som er endnu en kamp hvor vi tror, at der vil falde en hel del mål og det er vores favorit der vil score de fleste og dermed vinde med mere end en enkelt pind.

Hannover 96 – FC Köln = AH – 1,5 = 1 = Odds 3,60
Spillet hos den Bookie med det højeste Odds på dette udfald…

Hannover 96 har måske overrasket sig selv og deres fans en smule, men ikke desto mindre er de med fremme i den øverste 1/4, efter de første 5 kampe er spillet – endda med en mindre spillet end de øvrige.

Ingen nederlag endnu og det første kommer helt sikkert ikke i dag. For i dag er de hjemme på HDI-Arena i Hannover og her er de ret svære at tumle med. Det mærkede Schalke 04 ved deres besøg her.

I den seneste hjemmekamp på HDI-Arena, blev HSV sendt hjem med ikke bare en lussing, men en røvfuld af dimensioner på hele 7-0.

Så selv om de er oprykkere, så har de taget den selvtillid med de har på hjemmebanen, hvor de ikke har tabt i snart 1,5 sæson – og det kommer heller til at ske i dag.

*

FC Köln spille i Bundesligaen endnu – men hvis der ikke snart sker en forandring – så er deres deltagelse på dette niveau snart fortid. Og som den første lille forandring, kunne det at få point være en god start.

Ikke et eneste af slagsen er kommet på tavlen og scoren hedder 1-13. Så det er ikke bare spillemæssige udfordringer de har – men også et niveau mæssig udfordring, som de ikke har fået løst til dette opgør.

Vi ser endnu en storsejr til hjemmeholdet – dog nok ikke med hele 7 mål i plus. Men vi overvejede faktisk at spille AH -2,5, men det havde nok været lige i overkanten, så vi lader hjemmeholdet nøjes med at vinde med mere end 1 mål.

Hannover 96 – FC Köln = AH – 1,5 = 1 = Odds 3,60
Spillet hos den Bookie med det højeste Odds på dette udfald…

To Top