Frække

Søndagens tyske Frækkert fra redaktionen…

Søndagens sidste anbefaling fra BettingNews er fra den tyske Bundesliga, hvor vi med stor sikkerhed kan sige, at ingen af dagen 2 mandskaber kommer til at så med om medaljer. Det er den anden ende det drejer sig om – især for hjemmeholdet som har det stramt.

Bielefeld – Bremen = 2 = Odds 2,45
Spillet hvor du altid får den højeste Bonus…

Bielefeld er måske ikke i frit fald, men det går ret stejlt ned af bakke. Vi forventer at de ryger tilbage i 2. Bundesliga, når sæsonen er ovre. De har simpelthen ikke kvalitet nok til at spille med i den bedste række. Hjemme på SchücoArena har de kun hentet 4 sejre i 10 kampe. De øvrige er alle tabt.

Ligeledes er formen aldrig blevet til noget og den er i denne periode rimelig skrantende. Selv om det er hjemme på SchücoArena ser vi ikke Bielefeld som favoritter i dette opgør. Ikke engang en remis har vi troen på.

*

Bremen ligger i midterfeltet, men der er ikke så langt ned til hvor det begynder at stramme til. Der er kun 5 point ned til dagens hjemmehold, som ligger lige under stregen, så dette er en af de kampe der kan give luft, med en sejr. Formen er ikke prangende, men heller ikke dårlig. Kun 1 nederlag i de seneste 5 kampe.

På udebane har de faktisk gjort det bedre end hjemme. Hjemme har de kun hentet 9 point, mens de på udebane har hentet 13. Kun 3 nederlag i 10 kampe er helt klart godkendt og også det der holder dem flydende. Vi tror deres evner på udebane fortsætter i dette opgør, hvor de i vores optik henter alle 3 point.

Bielefeld – Bremen = 2 = Odds 2,45
Spillet hvor du altid får den højeste Bonus…

To Top