Frække

Søndagens tyrkiske “Frækkert” på BN…

Vi slutter søndagen af med et spændende tyrkisk opgør, hvor det noget overraskende ikke er et af de traditionelle hold der ligger i toppen af række, men en oprykker fra sidste sæson – som fortsætter med at have succes.

Basaksehir – Fenerbahce = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i bonus som Ny kunde…

Basaksehir rykkede op i den bedste tyrkiske række Super Lig i sidste sæson, hvor de gjorde rigtig god figur og sluttede helt oppe i det bedste selskab. Det ser ud til at de har fået smag for at spille med om mesterskabet, for igen i år er de med fremme – denne gang bare helt i top.

Hjemme på Fatih Terim Stadium i Istanbul har de været næsten suveræne. 8 sejre og en enkelt remis er det blevet til og en score på 24-7. Dertil skal så tillægges rækkens bedste form, så det er et hold med stor tro på sig selv også i denne sæson.

Basaksehir har ikke tabt de seneste 3 gange disse to hold har mødtes her på Fatih Terim Stadium, men vundet de 2 gange og en enkelt remis. Vi tror fuldt og fast på en sikker hjemmesejr endnu en gang og en seværdig kamp, når pyroen har lagt sig.

*

Fenerbahce er også med fremme, men ligger bagefter med 5 point i tabellen på dette tidspunkt. Det er dog kun Galatasaray, der ligger imellem dem og dagens hjemmehold.

Udekampene har de gjort helt acceptabelt, men de har også kun mødt en enkelt af de gode hjemmehold, nemlig Galatasaray, de øvrige har været jævne hjemmehold – og ikke et som har samme styrke foran egne fans, som dagens hjemmehold.

Basaksehir – Fenerbahce = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i bonus som Ny kunde…

To Top