Frække

Søndagens tyrkiske Frækkert på BN…

Den tyrkiske liga Super Lig lægger kamp til dagens sidste anbefaling, hvor det også er et topopgør. Der er ingen tvivl om, at her er manglen af fans på lægterne noget der vil sætte en kraftig dæmper på stemningen – da de tyrkiske fans elsker Pyro og alt hvad der kan skabe fest til en fodboldkamp.

Besiktas – Galatasaray = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus…

Besiktas topper den tyrkiske liga med 2 point ned til dagens gæster fra Galatasaray. Formen er helt klart godkendt og den skal også være på plads, når et mandskab som dagens gæster kommer på besøg. For der står meget mere end 3 point på spil i dette opgør – for de mange fans fra de 2 klubber.

Besiktas har spillet 8 hjemmekampe og vundet de 6, med 1 remis og 1 nederlag mere i bagagen. Men nederlaget og remis’en ligger helt tilbage til de første runder, for de seneste 6 kampe er alle vundet – ennda med en score på 20-2. Vodaphone Park i Istanbul er et svært sted at spille. Vi tror på alle 3 point igen i dag.

*

Galatasaray er bestemt ikke uefne, men står i dag overfor en af de vanskeligste opgaver i sæsonen. Galatasaray har kun vundet 2 gange i de seneste 11 indbyrdes møder. Men tabt 6 gange siden 2015. Så Besiktas er en af de modstandere som Galatasaray’s fans bare hader.

Men i dag kan de ikke bakke deres hold op, da de skal sidde derhjemme og overholde landets restriktioner. Men sådan er det jo for stort set alle hold i denne periode. Vi tror ikke at Galatasaray har det der skal til for, at vinde dagens opgør.

Besiktas – Galatasaray = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus…

To Top