Sikre

Søndagens svenske “Sikre” opgør…

Til trods for det igangværende VM i Rusland, har vi fundet et opgør fra den anden side af Sundet, som vi tror rigtigt meget på – og derfor er vi for en kort bemærkning væk fra fra VM turneringen med dagens “Sikre”.

Jönköpings – Falkenbergs = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får 3-Doblet dit indskud til at spille for…

Jönköpings er kommet lidt efter det, efter et halvt skidt udlæg på sæsonen. Den nuværende placering er en 9. plads, hele 12 point efter rækkens nr. 1 som er dagens gæster – men med en godkendt score.

Det var den defensive del de har fået rettet til, men det har også haft en indflydelse på det fremadrettede spil, som er noget mere afdæmpet efter ændringer.

Det gør at de ikke scorer særligt meget, men til gengæld heller ikke lukker mange mål ind. Med tanke på dagens gæster evner foran både eget og modstandernes mål, ser vi på ingen måde en sejr her – men muligvis en remis.

*

Falkenbergs har fået lidt tilgang i vinters og det har virkeligt flyttet holdet mindst 1 niveau op. Og det har da også være tydeligt at se fra starten, at de nye spillere er trådt i karakter og gjort holdet til vindere.

Kun 1 nederlag efter 12 runder og en score på 26-13 indikerer en rimelig høj stabilitet. Ude har de vundet 4 og spillet 2 gange remis, så det er ikke her de har haft deres enlige nederlag.

De fik remis mod Örgyte og Halmstad, som bege er en del bedre hjemme end dagens Jönköpings, samt de 2 holds form. I forvejen har Falkenbergs en rigtig god historik mod netop Jönköpings – så vi tror på mindst det  ene point til gæsterne her.

Jönköpings – Falkenbergs = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får 3-Doblet dit indskud til at spille for…

To Top